«

»

Hitta rätt personal till ditt företag

Att hitta rätt personal att rekrytera till sitt företag är inte lätt. Om du lägger upp en annons på exempelvis arbetsförmedlingen så kommer du garanterat att få svar. Kanske till och med tusentals med svar. Mail som du aldrig kommer orka öppna och läsa igen, trots att personen du söker kanske finns någonstans där. Mitt bland alla tusentals mail.
Det du istället kan göra är att ta hjälp av en expert. Någon som verkligen kan det här med rekrytering. Använd dig därför av Ryska Posten Bemanning, ett företag som jobbar såväl med rekrytering som med miljöbud och event. En av de bästa sakerna med Ryska Posten är att de jobbar väldigt hårt för att värna om vår miljö. Det här är några av de saker som de gör för att minska miljöpåverkan:

  •  De använder sig av miljöbilen Toyota Prius
  •  De har en komplett avfallsanläggning
  •  De är delägare i ett vindkraftverk
  •  De försöker att alltid välja miljömärkta produkter i den mån det är möjligt

Oavsett om du är på jakt efter en vikarie eller en person som du har en önskan om att anställa på heltid, tillsvidare så är det bra att anlita ett bemanningsföretag. Just för att du slipper det tidskrävande jobbet att själv gå igenom alla ansökningar, välja ut ett fåtal för att sedan intervjua var och en. Och skulle du mot förmodan inte bli nöjd så går det alltid att hitta en annan duktig person som kan ta över positionen inom kort.