«

»

Teambuilding med profilkläder

Teambuilding är ett av de viktigaste sättet på vilket ett företag kan skapa lojalitet bland sina anställda. Porfilkläder är ett bra sätt för de anställda att skapa en gemensam representation och gör dessutom att företaget kan upprepra sina logos inför sina kunder och skapa synbarhet.

 Profilkläder är ett smart sätt för företag att skapa en sammanhållen representation. Vikten av profilkläder i brakvalitet är mycket stor och bör inte underskattas. Du kan läsa mer om grundläggande marknadsföring här.

De vanligaste profilkläderna

Nuförtiden finns det en uppsjö av profilplagg såsom hoodies, t-shirts, linnen och jackor men ett företag kan i stort sett välja vilka kläder som helst. Nätet har bidragit med en rad leverantörer som står redo att erbjuda sina tjänster och trycka upp bra kvalitetssäkrade plagg. Profilkläder kan både användas för att göra sig synlig på en mässa eller konferens men kan förstås också bäras av folk som till exempel jobbar inom vård och omsorg. Det brukar uppskattas och ger ett professionellt intryck.

Arbetskläder kan också dras på skatten och mer om det kan du läsa på  Skatteverket, här är ett utdrag:

Om de kläder som dina anställda får av dig är vanliga klädesplagg, t.ex. jackor, kostymer, dräkter, skjortor, blusar och byxor är det oftast en skattepliktig förmån. Det gäller även om kläderna är försedda med logotyp, eller att de enligt avtal inte får användas privat. Vissa förutsättningar ska vara uppfyllda för att sådana kläder ska vara skattefria för den anställde.

Välja rätt tryck och placering

Det är en bra idé om man placerar sitt tryck synligt och väl på plagget samtidigt som man väljer färger och budskap som direkt associeras med företaget. Loggan eller budskapet bör vara synligt i de flesta vinklar så en placering både fram och bak är att rekommendera.